I fodboldens verden er der få ting, der spreder sig hurtigere end rygter og spekulationer.

En af de seneste historier, der har fanget fans og mediers opmærksomhed, involverer den unge talentfulde Roony Bardghji og den velkendte fodboldjournalist Fabrizio Romano.

Bardghji, der har imponeret på grønsværen med sit tekniske spil og hurtighed, fandt sig pludselig i mediernes søgelys, ikke på grund af sine præstationer på banen, men på grund af en historie, der involverede ham og Romano.

I et nyligt interview med en svensk avis har Bardghji nu taget bladet fra munden og udtalt sig om den omtalte situation.

Den verdenskendte transferjournalist Fabrizio Romano skrev i slutningen af februar på det sociale medie X, at de manglende kampe hos FCK skyldtes hans kontraktsituation.

Det var FCK ude og afvise.

Det samme gjorde Roony i interviewet med i et interview med Expressen.

“Det eneste, jeg har at sige til det, er, at det faktisk ikke generer mig overhovedet. Det er ikke noget, jeg tænker over, men jeg prøver bare at fokusere på, hvad jeg skal, når jeg får spilletid. Ikke meget mere end det,” siger han.

Roony Bardghji, 18 år, har i de seneste kampe fået spilletid for FC København. I sæsonen står han noteret for 33 kampe med 11 mål til følge.