Rosenborg er i fuld gang med at lede efter en ny træner, og deres søgelys er rettet mod København. Ifølge norske medier, herunder Nettavisen og Nidaros, har Rosenborg udvist konkret interesse for Alfred Johansson, der lige nu fungerer som U19-træner hos FC København.

Johansson har været en del af FCK siden 2019. Han har gjort sig bemærket med sit arbejde, især i Youth League, hvor han har haft stor succes.

Interessen kommer i kølvandet på en længerevarende jagt på den rette træner for Rosenborg, hvor flere danske navne som bl.a. Jacob Friis og Kent Nielsen tidligere har været oppe at vende.

Johansson har svensk baggrund og har tidligere arbejdet i ungdomsafdelingerne hos Djurgården og AIK. Den svenske træner er kendt for sin dygtighed til at udvikle unge talenter.

Selvom der har været dialog mellem Rosenborg og Johansson, er det endnu ikke sikkert, om han vil overtage roret i den norske klub.

Johansson nyder stor anseelse i FC København, og hans rolle i klubben kan blive endnu mere central i fremtiden, især hvis den nuværende træner, Jacob Neestrup, forlader klubben.

Johanssons potentiale og erfaring gør ham til en attraktiv kandidat for Rosenborg, men hans nuværende succes i FC København og hans evne til at udvikle unge spillere er uvurderlige for den danske klub.