Ryger Christian Eriksen til Real Madrid? Så tjener OB kassen

Redaktionen — 15. mar 2019 10:07
LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 10: Christian Eriksen of Tottenham Hotspur celebrates scoring the 2nd Tottenham Hotspur goal with Harry Winks of Tottenham Hotspur during the Premier League match between Tottenham Hotspur and Leicester City at Wembley Stadium on February 10, 2019 in London, United Kingdom. (Photo by Justin Setterfield/Getty Images)

Christian Eriksen rygtes i øjeblikket til Real Madrid for hundredvis af millioner. Bliver handlen en realitet, venter der også en pæn sum til hans tidligere klub i Odense. 

Som BT kan fortælle, så har den spanske journalist Guillem Ballague meldt ud, at Christian Eriksen står øverst på Real Madrids ønskeliste sammen med Eden Hazard. Ballague skulle være en mand, der normalt har styr på sine ting. Bliver danskeren solgt, vurderes hans pris til at ligge i omegnen af 740 millioner kroner.

OBs sportsdirektør siger til avisen, at klubben er opmærksom på, at de kan få en pose penge, som er forhandlet til en bestemt procent, dengang Christian Eriksen blev solgt til Ajax Amsterdam. Hvis Eriksen bliver solgt for ovenstående beløb, vurderer BT, at OB kan blive belønnet med cirka 9,2 millioner kroner. 

”Selvfølgelig følger man med i det. Da Barcelona også var på banen i sommer, fulgte jeg det tæt. Selvfølgelig håber man altid på, at der falder en appelsin ned i turbanen. Men det er ikke noget, vi sidder og kalkulerer med. Christian har jo været meget loyal over for de klubber, han har spillet i - og han er blevet der længe. Vi håber da på, at Barcelona eller Real Madrid gør alvor af det. Det vil give os nogle penge, og dem kan vi sagtens bruge,” siger Jesper Hansen til avisen. 

Sportsdirektøren kan dog ikke på stående fod huske, hvor mange procent klubben er berettiget til ved et videresalg.

”Jeg kan ikke helt huske det, men jeg tror ikke, at vi har noget (videresalgsklausul, red.) på ham nu. Der er vist nogle bonusser alt efter, hvad han opnår,” siger Jesper Hansen.

Christian Eriksen skiftede fra OB til Ajax Amsterdam som 16-årig. Dengang var prisen på cirka 7,5 millioner kroner. I 2013 blev midtbanekreatøren solgt til Tottenham Hotspurs for omkring 93 millioner kroner.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere