Jose Mourinhos navn er dukket op som en af ​​de mulige erstatninger for Real Madrid-træneren Carlo Ancelotti til næste sæson.

Ancelotti skal forventes nemlig at blive brasiliansk landstræner, og derfor er den spanske hovedstadsklub på jagt efter en ny træner fra sommeren 2024.

Mourinho er nu vendt tilbage i stor stil, fordi legionen af ​​Real Madrid-fans, der ikke har glemt ham, har optrådt stærkere og stærkere, siden hans navn dukkede op som en kandidat til Real Madrid-bænken.

Mourinhos kontrakt med AS Roma slutter i næste sæson, og i Italien går man allerede ud fra, at han ikke fortsætter på holdet. Det har været lunten, der har antændt rygterne om hans mulige tilbagevenden til Real Madrid i næste sæson.

Det skriver det spanske sportsmedie Mundo Deportivo.

Andre store navne også i spil

Portugiseren forlod Los Blancos gennem bagdøren i 2013 og blev erstattet af netop Carlo Ancelotti. År senere, i 2019, blev han igen overvejet at vende tilbage til Real Madrid for at erstatte Lopetegui, men Zidane gav OK til at vende tilbage til den position, han havde afvist måneder før.

Nu kan rollerne ændre sig, og portugiseren vil være den, der skal erstatte italieneren på Real Madrid-bænken.

I øjeblikket er Mourinho et af de navne, der bliver hørt i snakken om en mulig arvtager, men det kommer helt an på, hvad der sker med Ancelotti.

Hans kontrakt udløber i 2024, og hvis Real Madrid tilbyder ham en fornyelse, ville han i princippet acceptere det. Selvom alle næsten antager, at Ancelotti tager til Brasilien, er sandheden, at han intet har skrevet under med det brasilianske fodboldforbund og venter på Real Madrids beslutning.

Mourinho venter også på, hvad Real Madrid beslutter sig for. Xabi Alonso og Zidane meldes også på listen over mulige erstatninger for Ancelotti.