Siden sin ankomst til Manchester City har den norske fodboldstjerne Erling Haaland ikke blot imponeret på banen, men også økonomisk.

Haaland, der skiftede fra Borussia Dortmund til City sidste sommer for en overførselssum på omkring 430 millioner danske kroner (51 millioner pund), har siden da sat nye rekorder i Premier League og spillet en afgørende rolle i Manchester Citys historiske treble, hvor de vandt Premier League, FA Cup og Champions League.

Haalands ugentlige løn hos City er rapporteret til at være omkring 3,1 millioner danske kroner (375.000 pund), hvilket i sig selv er en imponerende sum. Men det stopper ikke her.

Ifølge The Sun har Haaland modtaget yderligere bonusser for sine præstationer og holdets succes. For at vinde Premier League og Champions League skulle han have indkasseret en bonus på omkring 17 millioner danske kroner (2 millioner pund).

FA Cup-sejren tilføjede yderligere små 3 millioner kroner (350.000 pund) til hans indtægter, og det samme beløb blev tildelt for at vinde Premier Leagues topscorertitel.

Ud over disse præstationsbaserede bonusser, har Haaland også haft mulighed for at modtage bonusser for individuelle priser som PFA Årets Spiller og Football Writers’ Årets Spiller, samt for at blive inkluderet i PFA Årets Hold.

Sidste måned blev Haaland nummer to i Ballon d’Or-rangeringen, kun overgået af den argentinske legende Lionel Messi, men han vandt Gerd Müller-prisen, som gives til sæsonens bedste angriber.

Haaland udtrykte sin taknemmelighed og stolthed over at modtage Gerd Müller-prisen og understregede vigtigheden af holdets indsats og samarbejde. “Det er en stor ære at modtage Gerd Müller-trofæet. Jeg kunne ikke have scoret så mange mål sidste sæson uden alle mine holdkammerater, og denne pris er endnu en påmindelse om det utrolige år, vi alle nød sammen,” sagde Haaland.

Han fremhævede også holdets fokus på at gentage succesen i den kommende sæson.