Dette mål kan du ikke nøjes med at se en gang, for det er fuldstændig vanvittigt. Nyd det længere nede i artiklen.

Nu har Cristiano Ronaldo endnu en gang bevist sit værd på banen i Saudi Arabiske liga for sin klub Al Nassr.

Målet faldt i en kamp mod Al Akhdoud, hvor han leverede et spektakulært langskudsmål. Eller det er nærmere et langt lob over forsvarer og målmand. Det skal ses!

Fredag aften var Al Nassr i aktion mod Al Akhdoud.

Før kampen lå Al Nassr på en andenplads i ligaen, kun fire point bag ligaens førende, Al Hilal. Kampen begyndte godt for Al Nassr, da Sami Al Naji bragte dem foran i det 13. minut.

Ronaldo fulgte op med at score til 2-0 i det 77. minut. Men det skulle ikke stoppe der.

Kun tre minutter efter sit første mål, viste Ronaldo sin verdensklasseteknik ved at score sit andet mål

Efter at have modtaget bolden omkring 30 meter fra mål, og med målmanden på vej imod ham, udviste Ronaldo enestående kontrol og sendte bolden i nettet med et flot lob.

Efter denne præstation har Ronaldo nu scoret 18 mål og lavet ni assists i 18 kampe for Al Nassr i alle turneringer.

Hans bidrag har været afgørende for Al Nassrs succes denne sæson, og med denne sejr på 3-0 over Al Akhdoud, har de nu reduceret afstanden til Al Hilal til kun et enkelt point.