Når fodboldfeberen rammer København den 9. maj, vil Parken være scene for et sandt drama mellem AGF og Silkeborg i finalen om Oddset Pokalen.

Det er blevet offentliggjort, at AGF, i tæt samarbejde med Divisionsforeningen og Silkeborg, har sikret sig hovedparten af billetterne, nærmere betegnet små 22.000, til denne altafgørende kamp.

Dette antal billetter vil fordele AGF-fans over hele B-tribunen samt dele af A- og C-tribunerne.

Silkeborgs tilhængere vil primært være på D-tribunen, med yderligere små grupperinger fordelt på A-tribunen.

Fordelingen af billetterne spejler en forventning om et næsten udsolgt stadion, hvilket kommer til at danne rammen om en elektrisk atmosfære.

Billetsalget starter den 22. april, hvor billetterne vil blive frigivet i tre forskellige puljer. Dette salg vil sandsynligvis tiltrække stor opmærksomhed blandt de fodboldglade danskere, og både AGF og Silkeborg forventes at kunne mønstre en stor tilslutning fra deres respektive fanskaber.

Dette år markerer AGFs 13. finale i pokalturneringens historie, mens det kun er tredje gang, Silkeborg når så langt.

Omkring tribunernes atmosfære og fordeling siger kommerciel chef i Divisionsforeningen, Anders Raden-Rygaard, at man har arbejdet målrettet for at sikre, at så mange fans som muligt får en optimal oplevelse. Han understreger betydningen af, at stemningsskabende fans får de bedste placeringer, så stemningen bliver så intens som mulig.