Sponsoreret indhold

Der er mange ting, der skal være i orden, hvis du ønsker at afholde den perfekte spilleaften med vennerne.

Lige nu stiger coronasmitten blandt danskerne, og det betyder, at myndighederne i højere grad beder os om at blive hjemme. Derfor er der de perfekte muligheder for at afholde en hyggelig aften med vennerne. Men husk: har du symptomer på corona, så bliv hjemme. Sørg for at du er helt frisk, før du ses med venner og familie.

Hvis du vil holde en hyggelig spilleaften, så får du herunder fire gode tips.

  1. Få fat i spil

Hvis I vælger at spille fysiske brætspil, så skal du selvfølgelig sørge for at få fat i nogle spil. Du kan stikke en føler ud og høre, hvad dine venner har lyst til at spille. Måske der er en af dem, der har et spil i gemmerne, så du ikke behøver at gå ud og investere i et nyt. Bezzerwizzer, Hint, Stratego, Lego, Sequence – mulighederne er rigtig mange.

Har I lyst til at spille online, så smut forbi det kommende link, hvor der er masser af spil online. Husk at bruge bet365 bonuskoodi, så er der endnu mere sjov på vej.

  1. Sørg for snacks undervejs

En spilaften uden snacks er ligesom en juleaften uden et juletræ. Det går bare ikke. Derfor sørg for at have skabet fuld af chips og slik, så I ikke går kold midt i det hele. Du kan også gå den lidt sunde vej og lave nogle grøntsagsstænger og servere med en lækker dip til. Så kan dippen både bruges til chipsene og til gulerødderne. 

  1. Start med en god middag

I kan varme op med noget god mad sammen. Har du overskuddet til det, så kan du selv lave det, men der findes også et hav af take away-steder, der står klar til at hjælpe dig. Uanset om I er til burgere, pizza, sushi eller noget helt fjerde, så er der helt sikkert et sted, der kan opfylde jeres krav. 

  1. Ølsmagning undervejs

En hel aften hvor I kun spiller spil, kan godt blive en lang affære. Hvad med lidt underholdning i form af en ølsmagning? I kan både få en ekspert til at komme udefra og fortæller om nye øl, men I kan også sagtens lave en hjemmelavet udgave. Hver især tager 2-3 yndlingsøl med, og så er det ellers bare med at gå ombord i de våde varer.