Mandag morgen havde Premier League-klubben Tottenham bedt deres spillere om at møde ind til en coronatest, efter deres sommerferie.

LÆS OGSÅ: Jack Grealish kan få indflydelse på Harry Kanes fremtid

Den engelske kaptajn skulle være mødt ind på Hotspur Way-træningscenteret til en coronatest, efter at have været på tre ugers ferie i kølvandet på deltagelsen ved EM.

Ifølge nyhedsbureauet PA dukkede Kane dog ikke op til den aftale coronatest. Det er naturligvis noget, der skaber endnu mere tvivl om hans fremtid, da han tidligere har gjort det klart, at han ønsker at forlade Tottenham.

Spurs, der skal spille mod Manchester City på hjemmebane i deres første kamp i den nye sæson i Premier League, har nægtet at udtale sig om Harry Kanes udeblivelse.

Den 28-årige Harry Kane er meget ivrig efter at forlade Tottenham denne sommer. Han har nemlig et ønske om at finde en klub, hvor han kan være med til at vinde trofæer. Han har dog tre år tilbage sin kontrakt, hvorfor det ikke bliver helt så let at nå i mål med dette.

Kane antydede i slutningen af sidste sæson, at han gerne vil skifte til Manchester City, men Premier League-mestrene er ikke klar til at spendere 150 mio. pund på englænderen. For tiden ser det desuden ud til, at de prioriterer Jack Grealish over Harry Kane.

LÆS OGSÅ: Liverpool giver Juventus konkurrence: Vil hente italiensk landsholdsspiller

Harry Kane mødte ikke op til mandagens test, men i sidste måned udtalte Spurs-træner Nuno Espirito Santo, at ikke vil blive solgt i løbet af dette transfervindue. Tiden må dog vise, om det er sandt, eller om han ender med at forlade London-klubben, som han i virkeligheden har et ønske om at gøre.