Mohamed Salah tror, at Liverpool bliver mestre, hvis de gør rent bord og vinder de sidste fire kampe i Premier League. 

Liverpool og Manchester Citys kamp om det engelske mesterskab er så tæt, som den kan blive. I weekenden vandt City 3-1 over Crystal Palace, mens Liverpool slog Chelsea 2-0 på Anfield. Dermed har Liverpool to point ned til de lyseblå konkurrenter, som dog har spillet en kamp færre. 

Mohamed Salah var på pletten med et kanonmål med venstrefoden mod Chelsea, og den egyptiske topscorer mener, at Liverpool selv kan afgøre det. Hvis de vinder deres tilbageværende fire kampe. 

”Det vil jeg mene, ja. Vi skal bare fokusere på vores eget spil og håbe, at Manchester City taber point,” siger han til Sky Sports. 

Egypteren håbede da også på, at City ville sætte point til i deres kamp mod Crystal Palace, men sådan skulle det ikke gå. 

”Jeg fulgte med i kampen for at se, hvad resultatet blev. Det kan hjælpe os(hvis City sætter til), men det kan også presse os til at præstere bedre(når City vinder). Vi kan ikke sætte point til,” konstaterer han. 

Mohamed Salah var inde i en længere periode uden mål i Premier League, men med scoringer i de to seneste kampe, virker han til at være tilbage på sporet. Han er nu delt topscorer i ligaen med 21 scoringer sammen med Sergio Aguero. Modstanderholdets forsvar har meget fokus på ham, siger han i interviewet, men det giver heldigvis plads til de andre Liverpool-spillere i offensiven. 

”Det er svært, når modstanderne har to eller tre mand til at holde øje med mig. Men Mane har en god sæson, og det har Firmino også. De scorer flere mål end i sidste sæson, blandt andet på grund af alt det fokus på mig, som giver dem mere frihed, og jeg er glad på deres vegne,” siger Mohamed Salah til Sky Sports.

Liverpool mangler at møde Cardiff ude, Huddersfield hjemme, Newcastle ude og Wolves hjemme. Manchester City møder Spurs hjemme i næste runde. Derefter Manchester United ude, Burnley ude, Leicester hjemme og Brighton ude.