Liverpool-topscoreren fortæller, at selvom Champions League for ham er den største turnering, vil han gerne ofre europæisk succes for, at Liverpool kan vinde sin første Premier League-titel i årtier. 

Liverpool har ligget nummer 1 i Premier League i store dele af denne sæson og ligger i øjeblikket nummer to med et enkelt point op til Manchester City. Og da Liverpool ikke har vundet det engelske mesterskab siden 1990, må jagten på titlen være det vigtigste i år. Det mener klubbens topscorer, Mohamed Salah – også selvom Champions League er det største af det største. 

”Jeg må være ærlig at sige, at for mig er Champions League den mest prestigefyldte turnering. Men for hele byen og for klubben er drømmen at vinde ligaen. Så jeg vil med glæde ofre min drøm for deres drøm. Vinder vi begge dele, vil det være fantastisk, så er det, vi prøver på,” siger egypteren til SkySports. 

Salah fortæller, at han håber, at Manchester City vil tabe point, mens Liverpool skal holde sig på sejssporet resten af sæsonen. 

”Ligaen er ekstremt hård, og vi har svære kampe tilbage ligesom City har. Alt, hvad vi kan gøre, er at vinde vores kampe, og så må vi håbe, at de fejler i en kamp, så vi vinder titlen,” siger den 26-årige angriber til det engelske medie og understreger, at han føler sig veltilpas og klar til den intense afslutning på sæsonen. 

”Mit fokus er skarpt, og jeg er bevidst om presset, men jeg er stærk mentalt. Vi må bare fortsætte derudaf. Vi må se, hvad vi kan gøre i de sidste kampe, men mentalt er jeg forberedt på det hele.”

Onsdag spiller Liverpool returopgør i ottendedelsfinalen i Champions League ude mod Bayern München. Det første opgør endte 0-0.