I takt med at Premier League-sæsonen nærmer sig sit klimaks, er Liverpool stadig med i kampen om både Premier League-titlen og Europa League-trofæet.

Jürgen Klopps mandskab har genindtaget førstepladsen i Premier League, nu to point foran Arsenal på andenpladsen. Udover at have vundet Carabao Cup tidligere på sæsonen, er Liverpool også stadig med i kampen om Europa League, hvor de står over for Atalanta i kvartfinalen.

Klubben har også foretaget ændringer bag kulisserne for at sikre kontinuitet efter Jörg Schmadtkes afgang og i forventning til Klopps sommerafgang.

Med sommerens transfervindue lige om hjørnet, skuer Liverpool mod potentielle signings for at styrke holdet. Som en af verdens største klubber er det ingen overraskelse, at de sigter efter nogle af de bedste spillere.

Denne uge er der kommet rapporter om, at Liverpool forbereder et klubrekordbud på en spiller, der har en frikøbsklausul på utrolige 6,5 milliarder kroner.

Spilleren er Real Madrids Federico Valverde.

Ifølge El Debate i Spanien har Liverpool budt 960 millioner kroner for den 25-årige, som har været et langvarigt mål for klubben.

Hvis buddet accepteres, vil det slå Liverpools nuværende transferrekord, som er på 558 millioner kroner for Virgil van Dijk tilbage i januar 2018. Selvom Darwin Núñez potentielt kan blive Liverpools dyreste køb (632 millioner kroner, hvis visse klausuler opfyldes), blev der oprindeligt betalt 476 millioner kroner for den uruguayanske landsholdsspiller.

Federico Valverde, som også er holdkammerat med Núñez på Uruguays landshold, er en spiller af højeste kaliber med 246 kampe for Real Madrid og 56 landskampe for Uruguay.

Den alsidige Valverde, der har spillet på flere forskellige positioner for Madrid, er blevet sammenlignet med Liverpool-legenden Steven Gerrard, en sammenligning Valverde selv har taget imod med åbne arme.

Med en imponerende karriere, der allerede omfatter en Champions League-titel og to La Liga-titler, kunne Valverdes eventuelle skifte til Liverpool vise sig at være en spændende udvikling, især med Kylian Mbappé rygtet til Real Madrid og Endrick også på vej til Bernabeu, kunne Real Madrid være villige til at lade Valverde gå for at gøre plads til nye stjernetilgange.

Det skriver TBR Football.