Jadon Sancho har besluttet, hvad han vil gøre efter sit ophold i Borussia Dortmund. Den engelske kantspiller har haft en begivenhedsrig tid, siden han forlod Manchester United i januar og vendte tilbage til sin tidligere klub Dortmund på en lejeaftale.

Konflikten med Ten Hag

Sancho havde en hård start i denne sæson under Erik ten Hags ledelse, hvilket kulminerede i en offentlig uenighed. Han blev udeladt fra truppen til en kamp mod Arsenal, og da han ikke ville undskylde over for træneren, blev han sendt tilbage til Dortmund.

“Ten Hag gjorde mig til syndebuk,” udtalte Sancho, hvilket førte til, at han blev bandlyst fra førsteholdet.

Det skriver Football365.

Champions League-eventyret

Mens han har været i Dortmund, har Sancho imponeret, især ved at hjælpe holdet til Champions League-finalen, hvor de desværre tabte 2-0 til Real Madrid. Hans præstationer har gjort Dortmund interesseret i at beholde ham, men de har svært ved at matche Manchester Uniteds pris på omkring 431 millioner kroner.

Vil tilbage til Premier League

Sancho har dog gjort det klart, at han gerne vil tilbage til Manchester United, men kun hvis Ten Hag ikke længere er træner. Ifølge The Mirror har Sancho informeret Dortmund om sine intentioner, og han håber på en ændring i Uniteds trænerstab. Tidligere Chelsea-træner Thomas Tuchel, Brentfords Thomas Frank og Mauricio Pochettino nævnes som mulige afløsere.