Der er mange, der er begyndt at følge mere og mere med i transfermarkedets rygtebørs, da sommerens transfervindue nærmer sig med hastige skridt, hvorfor det ikke er overraskende, at der er kommet godt gang i blusset under transferrygterne.

LÆS OGSÅ: Avis: Kilder tæt på Messi afviser Barca-forlængelse

Det gælder som bekendt også i Manchester United, som især bliver kædet sammen med alverdens forsvarsspillere, da de ønsker at finde en ny makker til Harry Maguire i midterforsvaret.

Den tidligere Manchester United-spiller Peter Schmeichel, som så mange andre klublegender, følger naturligvis også med i transfersituationen, og flere af dem er altid villige til at komme med deres transferønsker, hvilket også Schmeichel er, der er kommet med navnene på to spillere, han ønsker at se i Manchester United.

“For at Solskjær skal kunne tage klubben til næste niveau er han nødt til at købe nogle spillere, som passer til sit system,” siger Peter Schmeichel til CBS Soccer.

LÆS OGSÅ:

“Jeg vil gerne se Harry Kane komme til Manchester United. Jeg vil også gerne have Leicesters Wesley Fofana, fordi jeg synes, vi er udsatte, når Maguire er skadet. Pludselige er vi nervøse i defensiven. Vi har brug for et Vidic/Ferdinand-partnerskab, og det kan jeg se med Maguire og Fofana,” kommer det fra Peter Schmeichel.