Landsholdsikonet lægger ikke fingre imellem.

Mens Arsenal FC fortsætter med at opruste forud for sæsonen, der venter lige om hjørnet, har deres beslutning om at hente Brentfords målmand David Raya vækket stor debat.

Og nu har den tidligere Manchester United-målmand, Peter Schmeichel, givet udtryk for sin bekymring over denne beslutning.

Det løfter DailyMail sløret for.

Han lægger ikke skjul på, at det kan skabe unødvendig konkurrence og potentielt underminere tilliden til klubbens nuværende førstevalg, Aaron Ramsdale.

Peter Schmeichel, som er kendt for sin ekspertise og erfaring på målmandsposten, udtalte til BBC Radio 5 Live:

“Jeg forstår absolut ikke det. En målmands position er meget reaktiv. Du kan ikke skabe noget på egen hånd, du skal vente på, at tingene sker”.

Mikel Arteta har længe været interesseret i at skabe mere intern konkurrence om pladserne, og David Raya vil utvivlsomt tilføje kvalitet til målmandsafdelingen efter en fremragende sæson, hvor han vogtede buret hos Brentford. Den spanske målmand, der er kendt for sin boldspillende stil, passer godt ind i Artetas spilplan for Arsenal.

Men Peter Schmeichel er bekymret for, at begge målmænd vil føle for meget pres nu:

“De har brug for at vide, at hvis det går galt, hvilket det gør nu og da, at træneren siger, ‘det er okay, kammerat, du er stadig min nummer et’. Du skal have den tillid. Hvis du ikke gør det, kan du ikke præstere 100% for holdet”.

Mens Arsenal-fans venter på at se, hvordan denne nye tilføjelse vil påvirke holdets dynamik, er det klart, at beslutningen allerede har skabt bølger i fodboldverdenen.