Diogo Jota var her, der og alle vegne efter han blev indskiftet i gårsdagens sejr.

Sent søndag eftermiddag lagde Anfield græs til hvad der hurtigt skulle vise sig at blive en dramatisk kamp.

Allerede 20 minutter inde i kampen var Liverpool allerede foran 3-0, og der var bestemt ikke meget og skrive hjem om for Spurs.

Men pludselig var de tilbage i kampen, og var det ikke for Jotas vindende mål i Liverpools 4-3-sejr, så havde de stjålet alle overskrifterne for et vanvittigt comeback.

I stedet blev det dog Liverpools portugisiske kantspiller, Diogo Jota, der løb med alle overskrifterne.

Han var ganske heldig, at han ikke skulle vinke farvel til kampen før tid.

13 minutter før hans vindende mål modtog han et gult kort for et farligt angreb på Skipp.

Og selvom episoden blev set efter af VAR, blev Jota ikke udvist.

Skipp havde dog forståeligt nok brug for medicinsk behandling efter knopperne fra Jotas støvle havde slået ham til blods.

Spurs’ midlertidige manager Ryan Mason lagde heller ikke skjul på, at han var forundret over dommerens beslutning om ikke at udvise Jota.

Og sidenhen var eksperterne på Sky Sports var enige om, at Jota skulle have været udvist.

Jota selv blev også forholdt situationen, hvor han indrømmede, at det ikke var en god tackling, men han mente ikke, at han havde haft nogen ond hensigt.