TV 2-profilen lægger ikke fingre imellem.

Indimellem lader man øjnene hvile ned over en række tvivlsomme kendelser, men det var bestemt ikke tilfældet onsdag aften, da der blev taget hul på intenst opgør mellem Elche og Sevilla.

Det var nemlig alt andet end spillet på banen, der stjal overskrifterne.

For klokken havde knap rundet 18 minutter, før den 24-årige senegaleser Pape Gueye måtte sande at forlade banen med et rødt kort.

Og der var heller ikke meget at skrive hjem om, da en vanvidstackling hurtigt sat en stopper for Pape Gueye resten af sæsonen.

Det stod nemlig hurtigt sort på hvidt, at Pape Gueye havde spillet sin sidste kamp i sæsonen efter at have modtaget sit tredje røde kort i 2023.

Det skriver TV 2.

Og det er da også tvivlsomt om galeseren nogensinde skal trække en Sevilla-trøje over hovedet igen, da hans lejekontrakt med den spanske storklub så småt lakker mod enden.

Det er skam også svært og se en fremtid for 24-årige Pape Gueye i Sevilla, der efterhånden har brugt flere dage i skammekrogen end på banen.

Og TV 2-profilen Morten Bruun lægger heller ikke skjul på, at det er rent held, at Elche-spilleren ikke kom alvorligt til skade i episoden som du i øvrigt kan se i bunden af artiklen.

“Der er jo ingen undskyldning for den der. Det er simpelthen frygteligt. Han gør det ikke nemt for sin træner og holdkammerater”, lød det fra en opgivende Morten Bruun.

Men det stopper ikke her.

For da Pape Gueye forlod banen efter blot 18 minutter, førte Sevilla kampen med 1-0.

Men sagen blev en helt anden de resterende 75 minutter, hvor Elche senere fik udlignet til slutresultatet 1-1.

Du kan se den voldsomme episode ved at trykke her.