Den tidligere engelske angriber, Alan Shearer, har udtalt, at Englands træner, Gareth Southgate, muligvis skal se bort fra Manchester Uniteds angriber Marcus Rashford i sin trup til EM 2024 denne sommer.

Rashford har været meget omtalt i denne sæson, oftest af de forkerte årsager. Manchester United-stjernen har ikke formået at leve op til sidste sæsons højder. Han har været involveret i kontroverser uden for banen, mens hans præstationer på banen er stærkt forværret.

Jude Bellingham sikrede med et mål i det 95. minut et 2-2 uafgjort mellem England og Belgien tirsdag aften, efter holdet havde tabt til Brasilien.

Rashford spillede kun 15 minutter mod Brasilien og blev ikke brugt mod Belgien, hvilket får Shearer til at tro, at Southgate måske skal foretage nogle markante ændringer før EM.

Det skriver CaughtOffside.

Shearer udtalte om Manchester United-spilleren: “Hvis Rashford spiller godt fra nu og til sæsonens afslutning, kunne det potentielt tvinge træneren. Men jeg tror ikke, han er en sikker deltager, nej. Han er ikke en centerforward, han ønsker ikke at spille der. Han ville tage til EM som en kantangriber, der kan spille som angriber i en nødsituation. Rashfords plads på det engelske hold er ikke sikker.”

Rashfords problemer uden for banen og hans dårlige form for De Røde Djævle har endda ført til rygter om et skifte væk fra Old Trafford.

Ud over måltørken har der været rygter om et opgør med Erik ten Hag, som angiveligt ikke var imponeret over spillerens 12-timers druktur i Belfast tilbage i januar.