Situationen er i den grad alvorlig i den danske klub.

AaB skal hurtigt få rystet pokalnederlaget af sig, da en række nøglekampe ligger og lurer i horisonten for klubben, der i skrivende stund befinder sig i en alvorlig situation.

Bundkampen spidser nemlig for alvor til.

Heldigvis for AaB kommer det i kølvandet på en række uger, hvor holdet har gjort god figur.

Og hele Nordjyllands hold har da også stjålet alle overskrifterne i den forgangne uge. Her har de løftet sløret for, at Oscar Hiljemark har sat sin underskrift frem til 2027.

Desuden lagde de vejen forbi Parken så sent som i går, hvor de måtte se sig slået med 1-0 af FC København.

Men det stopper ikke her for AaB.

De tager nemlig hul på de sidste tre kampe i Superligaen, hvor holdet i skrivende stund befinder sig lige over stregen.

Og skulle spillerne ikke have forstået situationens alvor, så bliver de da også mindet om det, hvor end de går.

Det fortæller AaB’s anfører, Lucas Andersen, i et hudløst ærligt interview efter pokalfinalen, hvor han heller ikke lægger skjul på, at han er ganske rolig taget præstationerne i betragtning:

“Vi har formået at holde energien oppe. Vores hold er vokset, vores præstationer er vokset. Troen på tingene har været stor, selvom vi har stået i en krydsild af forventninger og pres”, siger han ifølge TV 2, og fortsætter:

“Vi er jo blevet mindet om situationen, og hvordan den har været, uanset hvor vi er gået hen – om det så har været i supermarkedet, eller når vi har hentet børn i børnehaven”.

Og her bliver der for alvor understreget sort på hvidt, at Aalborg er en fodboldby.

Du kan se AaB tage hul på næste opgør, når de søndag eftermiddag får besøg af FC Midtjylland hjemme på Aalborg Portland Park.