I fodboldens verden er der altid plads til overraskelser, og denne gang ser det ud til, at Manchester United står for tur med en potentiel transfer, der kan få fodboldfans til at spærre øjnene op.

Ross Barkley, den 30-årige midtbanespiller, der engang blev spået en lysende fremtid i Everton og det engelske landshold, men som i dag finder sig selv i en noget anderledes rolle hos Luton Town, et bundhold i Premier League, kunne være på vej til en bemærkelsesværdig karriere-renæssance.

Barkley, der i sine yngre dage blev betragtet som en af Englands mest lovende talenter, har ikke levet op til de høje forventninger, der blev sat til ham.

Trods en karriere, der har haft sine op- og nedture, har Barkley formået at gøre sig bemærket i Luton Town, hvor han trods holdets kamp for overlevelse, har vist prøver på sit talent.

Nu rapporterer The Sun, at Manchester United overvejer at bringe Barkley til Old Trafford til sommer, og det til en pris, der beskrives som en sandt røverkøb, skulle Luton rykke ned.

Denne nyhed har vakt opsigt i den engelske presse og bliver betegnet som en “choktransfer”. Barkley er sandsynligvis ikke tiltænkt en plads i startopstillingen, men mere en rolle som konkurrent til Christian Eriksen, der i øjeblikket fungerer som en rotationsmulighed for holdet.

En tilknyttelse af Barkley vil være en en sten i skoen for Eriksen, der med stor sandsynlighed må se sine dage være talte i den engelske storklub.