Det gik ikke helt som forventet for Manchester United, da de søndag spillede mod bundholdet West Bromwich på The Hawthorns. Her smed de nemlig vigtige point i kampen om mesterskabet, da det ikke blev til mere end 1-1 og dermed et enkelt point.

LÆS OGSÅ: Gary Neville er irriteret: United-spillerne gør ikke det, de får besked på

De Røde Djævle kom bagud allerede efter to minutter. Dertil fik de også frataget et straffespark af VAR, som blev begået mod Harry Maguire efter omtrent en times spilletid.

Maguire gav efter kampen udtryk for, at han ikke var helt tilfreds med, at der ikke blev idømt et straffespark. Han gjorde det meget klart, at han ikke dommerens beslutninger i netop de to situationer.

“Vi skabte nok chancer til at vinde kampen. Det var en hård start med scoringen imod, og vi så det som et frispark,” udtalte Harry Maguire til Sky Sports, hvilket han fulgte op med:

“Vi var stensikre på, at det var et straffespark. Jeg forstår ikke, hvorfor han skulle se den på skærmen. Der var straffe, og det virker til, at beslutningerne går imod os i øjeblikket.”

Dernæst kom han også ind på, at han godt ved, at de skal gøre det bedre. I denne forbindelse sagde han, at de ikke skal være afhængige af VAR for at finde en kamp.

“Men når det er sagt bør vi ikke være afhængige af VAR for at vinde kampe. Vi skal gøre det bedre,” sagde Maguire også til Sky Sports efter opgøret.

LÆS OGSÅ: Dembélé runder ny milepæl i Barcelona

I samme interview understregede United-kaptajnen dog også, at de endnu ikke har opgivet drømmen om at vinde mesterskabet i denne sæson. Det sagde han, til trods for, at der nu er syv op til de lokale rivaler fra Manchester City.