Manchester United tørnede torsdag aften sammen med Roma i returopgøret af Europa League-semifinalen, hvor man, set med United-briller, heldigvis undgik at gentage, hvad man oplevede i Champions League.

LÆS OGSÅ: Forslag om ny liga: United og andre Premier League-klubber stemmer for

Det endte med en Roma-sejr, men Manchester United, med det flotte resultat på 6-2 i første opgør, endte med at sikre sig avancement til finalen, hvor man skal møde Villarreal.

BT Sport fangede Manchester Uniteds kaptajn, Harry Maguire, efter kampen, hvor han først og fremmest blev spurgt, hvad han føler, nu hvor Manchester United er i finalen, hvortil han svarede:

“Det er en god milepæl. Vi vandt ikke kampen i aften, så den umiddelbare følelse er let skuffelse, men vi havde lavet det hårde arbejde i den første kamp og sat os selv i en fremragende position.”

Han fortæller efterfølgende, at holdet var en smule anspændt og han følte, at kampen mere mindede om en basketball-kamp med mange løb.

LÆS OGSÅ: Forhandlingsklar: Jorge Messi er landet i Barcelona

“Vi havde snakket om at starte første halvleg godt, men vi var en smule anspændte og de havde mange chancer. De spillede mand-til-mand i presspillet så det gjorde kampen lidt ligesom en basketball-kamp, fra den ene ende til den anden hele tiden. I anden halvleg gav vi dem alt for mange chancer for at være ærlig. Vi skal forbedre os til finalen, men det er en god milepæl.”