Solskjær bekræfter, at Valencia er på vej væk

fodboldnyhederdk — 01. mar 2019 13:04
LONDON, ENGLAND - APRIL 21: Antonio Valencia of Manchester United during The Emirates FA Cup Semi Final match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Wembley Stadium on April 21, 2018 in London, England. (Photo by Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images)

Antonio Valencia har kontraktudløb til sommer, og ifølge United-manageren bliver hans aftale nok ikke forlænget. 

Manchester Uniteds 33-årige ecuadorianer har spillet i klubben siden 2009 og er blandt de mest rutinerede kræfter i truppen.

Men Antonio Valencias tid som fast mand i startopstillingen hører fortiden til, og han har da også kun startet inde i fem kampe i Premier League i denne sæson, hvor han dog også har døjet med skader.

I øjeblikket er han ude med en skade og forventes først at vende tilbage i slutningen af marts, som Goal skriver, og så er der kun få måneder, til hans kontrakt udløber.

Og den bliver nok ikke forlænget, sagde manager, Ole Gunnar Solskjær, på et pressemøde. Men han håber dog, at spilleren stadig kan bidrage senere på foråret. 

”Han er stadig ikke 100 procent fit, men arbejder på at blive klar. Han har haft en fantastisk karriere hos United og i England. Han er en de Premier League-vindere, vi har tilbage i omklædningsrummet, men jeg er ikke sikker på, at Manchester United og Antonio bliver enige om en ny aftale. Det afhænger nok af, om han kommer tilbage på banen i de næste par måneder, men han er vores anfører og en fantastisk ambassadør for klubben. Forhåbentlig kommer han på banen, så han kan vise, hvad han kan.”

Antonio Valencia skiftede til Manchester United fra Wigan og har tidligere været brugt længere fremme på banen som wing, men er med årene blevet mere regulær back.

Hos De Røde Djævle har han vundet to PL-titler, FA CUP, Carabao Cup og Europa League. Han har indtil videre spillet 338 kampe for klubben og scoret 25 mål.

Det var José Mourinho, der tildelte ham anførerbindet i sin tid.  Siden er han blevet overhalet i startopstillingen af spillere som Ashley Young og Diogo Dolot.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere