Manchester United besluttede sig for et år siden for, at de ville aktivere en klausul i deres midstopper Eric Baillys kontrakt. Det betød, at aftalen blev forlænget med endnu et år.

LÆS OGSÅ: Vild stime: Bruno Fernandes vinder endnu en Premier League-pris

Det betyder også, at han står til at have kontraktudløb i 2022. Det tyder dog på, at De Røde Djævle har intentioner om lave om på dette, da de ønsker at forlænge hans kontrakt yderligere.

Manchester United-træner Ole Gunnar Solskjær har nemlig på et pressemøde bekræftet, at den engelske klub er i gang med at forhandle med midtstopperen om en ny kontrakt. Derfor er der også meget, der tyder på, at han ender med at forlænge sin kontrakt med The Red Devils.

“Vi har startet forhandlingerne med repræsentanterne. Eric er klar i længere tid, og jeg har været meget tilfreds med ham,” lød det ifølge BBC fra Ole Gunnar Solskjær, hvilket han fulgte op med:

“Erics spillestil gør, at han misser for mange kampe. 100 kampe er ikke nok, hvis man ser på den periode, han har været i klubben,” lød det også fra den norske manager.

LÆS OGSÅ: Dean Henderson bliver svinet af United-legende

Det er dog ikke blevet til meget spilletid for Eric Bailly i denne sæson. Det er nemlig ikke blevet til mere end 1.222 minutter fordelt på 15 kampe, hvoraf otte af disse kampe har været i Premier League.