Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær siges at være blevet rasende over udtalelserne fra Paul Pogbas agent, Mino Raiola. Han er i særdeleshed sur over, at agenten besluttede at lave sådanne udtalelser midt i en sæson.

LÆS OGSÅ: Video: Jack Grealish får stor bøde og mister kørekortet efter hensynsløs kørsel

Ifølge Sky Italia og Manchester Evening News er den norske træner blevet så rasende, at han har fået nok. Derfor har han besluttet, at han nu er villig til at høre på tilbud på Paul Pogba, som han er klar til at sende videre til en ny klub allerede fra det kommende transfervindue.

Der er næppe nogen, der benægter, at den franske landsholdsspiller ikke just har haft en nem tid i Manchester United. Han har nemlig ikke haft nogen former for succes med at opnå samme niveau, som i sin tid medførte, at han blev hentet til Premier League.

Pogba har tidligere været en spiller, som mange har betragtet som værende verdensklasse. Det var især noget, der gjorde sig gældende, da han spillede i Juventus. Ikke nok med det, så har han også leveret imponerende præstationer for det franske landshold. Det er dog ikke noget, han har gjort i Man Utd, som derfor ønsker at skille sig af med ham.

Hans agent, Mino Raiola, har resulteret i mere rod og bøvl, end han er værd, og de fleste fans af klubben vil blive glade for at høre, at Solskjær ser ud til at have fået nok af det store cirkus, som Pogba og hans agent er skyld i.

LÆS OGSÅ: Solskjær: Dette kommer til at forbedre præstationerne

United hentede Donny van de Beek til klubben i sommers, og Bruno Fernandes sidste januar, hvorfor Solskjær ikke bør have problemer med at fylde midtbanen ud, hvis Pogba ender med at forlade klubben.