Ole Gunnar Solskjær fik i første omgang en midlertidig kontrakt, men Manchester United har netop bekræftet, at aftalen er forlænget med tre år. 

Manchester United skriver på klubbens officielle hjemmeside, at Ole Gunnar Solskjær har fået en permanent treårig kontrakt. Nordmanden blev hentet ind som midlertidig træner, efter at klubben fyrede José Mourinho i december 2018. 

Solskjær har siden formået at vinde 14 ud af 19 kampe ved roret – mest nævneværdig er nok sejren over PSG i 1/8-delsfinalen i Champions League, hvor pariserne vandt 2-0 på Old Trafford, men tabte 3-1 hjemme. I Premier League er det blandt andet blevet til sejre over Arsenal og Tottenham. 

Manchester Uniteds vice-formand Ed Woodward siger til hjemmesiden, at nordmanden har vist, at han er den rette mand til at skabe en ny fremtid i klubben.

”Siden Ole kom hertil som midlertidig træner, har hans resultater talt for sig selv. Udover resultaterne og præstationerne, så bringer Ole en masse erfaring – både som spiller og som træner. Samtidig har han viljen til at give de unge spillere chancen, og han har en dyb forståelse for klubbens kultur. Det betyder alt sammen, at han er den rette til at bringe Manchester United fremad,” siger vice-formanden og takker Ole Gunnar Solskjær for de resultater, han har leveret i sæsonen indtil videre. 

”Fansene og alle i klubben står bag ham i hans arbejde med at bringe klubben derhen, hvor vi har brug for at være, så vi kan indtage den næste scene i klubbens historie.”

Ole Gunnar Solskjær har ved flere lejligheder understreget, at han gerne vil forlænge sin aftale som træner for Manchester United, som den 46-årige nordmand har kaldt sit drømmejob. 

De Røde Djævle ligger nummer fem i Premier League med to point op til Arsenal på fjerdepladsen. I kvartfinalen i Champions League tørner Manchester United sammen med FC Barcelona.