Ole Gunnar Solskjær har ikke lagt skjul på, at han ser frem til, at han og United tørner sammen med Tuchel og Chelsea.

LÆS OGSÅ: Tuchel med afsløring: Ville hente Manchester United-stjerne

Han har dog afsløret, at Manchester United har flere profiler siddende ude mod Chelsea, da de ikke er blevet klare. Han sagde efter kampen mod Sociedad, at flere profiler var tvivlsomme, og nu er han kommet med en status.

“Donny trænede med i fredags, og han følte sig ved godt mod efter træningen, så han burde være klar. Det var blot et slag, Daniel James fik. Vi bliver nødt til at vente med at se, om han kan ryste det af sig, men det er jeg lidt usikker på. Pogba og McTominay er ude. De har ikke trænet med. Edinson Cavani har ikke trænet endnu, men mirakler kan ske. Jeg ville dog ikke være så optimistisk,” siger Ole Gunnar Solskjær.

Manchester United har brug for de tre point, hvis de skal forsøge at følge med Manchester City i toppen af Premier League. Og for Chelsea, der ligger på femtepladsen, kan snige sig op på fjerdepladsen, hvis de henter tre point.

Chelsea er dog ubesejret i ni kampe i træk, hvorfor Solskjær heller ikke lægger skjul på, at det bliver meget udfordrende for sit mandskab.

LÆS OGSÅ: Kane står på ønskelisten hos City og United: Så meget kræver Spurs for ham

Det hele kulminerer, når Manchester United og Chelsea møder hinanden klokken 17:30.