Manchester Uniteds norske manager forsikrer den dyrtindkøbte brasilianer om, at han nok skal få spilletid, selvom han i øjeblikket er langt fra startopstillingen. 

25-årige Frederico Rodrigues de Paula Santos var en dyr herre at tilføje til truppen i Manchester United sidste sommer. Midtbanespilleren blev købt i Shaktar Donetsk og kostede klubben cirka 388 millioner kroner i overgangssum.

Men Fred har kun startet inde i syv kampe i Premier League i sæsonen – og kun én kamp under den norske manager.

Men brasilianerens tid skal nok komme, forsikrer Ole Gunnar Solskjær, og det kan blandt andet blive i aftenens opgør mod Crystal Palace, da United må undvære 10 spillere til opgøret. 

”Fred må spille godt, når han får chancen, passe sin træning og arbejde hårdt, som han gør. Vi har ofte spillet med en midtbane bestående Herrera, Pogba og Matic, og de har spillet rigtig godt sammen. Det er ikke fordi, vi er blevet kørt ned af at spille for mange kampe. Scott McTominay var det oplagte valg mod Liverpool, fordi han er en akademi-dreng. På et tidspunkt i løbet af kampen havde vi fem spillere fra akademiet på banen. Og han (McTominay) ved, hvad det handler om,” som han sagde til SkySports. 

Det kræver tid at vænne sig til at spille i England, siger Solskjær og nævner Juan Sebastian Veron som eksempel, og som en af de dygtigste spillere nordmanden selv har spillet på hold med. 

Solskjær var i samme interview inde på, hvordan han har skabt forandringer i holdets defensiv.

United har holdt målet rent i fire af de seneste fem kampe, hvorimod man kun holdt nullet i fem kampe i denne sæson under Mourinho. 

”Vi har brugt meget tid på strukturen, og hvordan vi forsvarer. I de første kampe var vi ikke så udfordret i dette aspekt, men da vi spillede ude mod Arsenal, kunne man se, hvordan vi blev trukket rundt på midtbanen. Det gik ud over forsvaret. Vores midtbaneform er blevet bedre, og det har hjulpet vores forsvar. Jeg har aldrig været tilhænger af mandsopdækning. På de hold, jeg selv har spillet på, har vi haft et zone-system,” siger han til det engelske medie.