Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær understreger i et interview, at det er ham – og ingen andre – der i sidste ende bestemmer, hvem klubben køber og sælger. 

Der er – som sædvanlig – mange rygter om spillertilgange og spillerafgange hos Manchester United. Paul Pogba, der længe har været rygtet væk, sættes stadig i forbindelse med andre klubber, mens den norske angrebskomet Erling Haaland rygtes til klubben. United har ikke en sportschef, så det er klubbens manager, der styrer arbejdet på transferfronten, og på et pressemøde fortalte Ole Gunnar Solskjær, at man ikke skal være i tvivl om, hvem der træffer beslutningerne på det område. 

”Jeg har altid det sidste ord, når det kommer til transfers. Ingen kommer ind ad døren, uden at jeg har sagt ja. Sådan skal det være, selvom spillerkøb er en proces, der også involverer andre i klubben,” sagde nordmanden ifølge Goal. 

Solskjær forholdte sig også til snakken om Paul Pogba og hvorvidt han snart er fortid i klubben. Den franske verdenmester har været ude med en ankelskade og sygdom i længere tid.  

”Paul arbejder så hårdt han kan for at komme tilbage, og I vil se ham smile, så snart han er tilbage på banen. Han er Manchester United-spiller, og vi er meget glade for at have ham i truppen, da han er en verdens bedste spillere. Men han er nødt til at være klar.”

Ole Gunnar Solskjær mener, at Paul Pogba har stået med en mental udfordring ved at være på sidelinjen i lang tid. Det er hårdt og opslidende for enhver spille ikke at kunne spille fodbold. 

”Han er tilbage i træning. Det er det vigtigste for os. Det er altid frustrerende at måtte undvære en spiller med hans kvaliteter, men sådan er fodbold. Men resten af holdet har gjort det godt uden Paul,” siger Manchester United-manageren. 

Manchester United ligger i øjeblikket på en ottendeplads i Premier League med fire point op til Chelsea som nummer fire.