Tottenham kom foran, da Manchester United gæstede Tottenham Stadium i søndagens Premier League-opgør. Det endte dog med en sejr til De Røde Djævle, og det er på trods af, at de blandt andet fik annuleret et mål.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United har truffet beslutning om Ronaldo-comeback

Det er blandt andet denne situation, der har medført, at Tottenham-stjernen Song Heung-min bliver kritiseret af Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær.

Tottenham-offensivspilleren endte med at ryge i græsset, da han blev ramt af Scott McTominay i opspillet til et Manchester United-mål. Det endte derfor med, at situationen blev tjekket af VAR, hvorefter målet blev annulleret, da man dømte frispark til Son Heung-min.

I kølvandet på kampen var Manchester United-manger Ole Gunnar Solskjær ude at lange ud efter Son Heung-min og VAR.

“Vi bør ikke snyde i fodbold. Jeg må sige, at havde min søn ligget ned i tre minutter og brug for 10 venner til at hjælpe ham op, havde han ikke fået noget mad. Vi blev ikke snydt. Det blev dommeren,” kom det fra Solskjær.

LÆS OGSÅ: Barcelona-komet: “Det er en drøm for alle”

Det endte dog med, at Manchester United, og dermed også Ole Gunnar Solskjær, kunne le sidst, da de endte med at hive en sejr hjem. Der var derfor god grund til at trække på smilebåndende, da Manchester City såmænd også endte med at smide point, da de tabte til Leeds.