Hvis Ed Woodward havde fået muligheden for at bringe Cristiano Ronaldo tilbage til Old Trafford for fem sæsoner siden, havde klubdirektøren sandsynligvis ikke tøve med at gøre alt, hvad han kunne, for at få det til at ske.

LÆS OGSÅ: Toptransfermål for Manchester United kan hentes for 434 millioner kroner

Sådan forholder det sig dog ikke i dag, hvorfor Manchester United ikke vil presse på for at skrive kontrakt med den 36-årige portugiser til sommer. Som følge af dette, virker et comeback meget usandsynligt. Det skriver britiske The Express.

Klubben har derimod rettet deres fokus mod andre og yngre transfermål. Ikke nok med, at Cristiano Ronaldo er ved at være oppe i årene, så har han også en årlig løn på 234 millioner kroner. Det er selvfølgelig også med til at mindske chancen for, at han bringes til United.

Udadtil har Juventus og Ronaldo ikke givet udtryk for, at han ikke kommer til at fortsætte i den italienske klub til sommer. Der er dog op til flere italienske, spanske og internationale medier, der i løbet af de seneste par uger har skrevet, at begge parter godt kan se en idé i at tage afsked til sommer.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Ronaldo er en dyr herre. Juventus skulle angiveligt føle, at han ikke har tilført værdi til klubben i forhold til, hvad han har kostet. Superstjernen blev nemlig købt med henblik på at skulle føre dem til en Champions League-triumf.

LÆS OGSÅ: Positivt for United: Pogba giver skadesopdatering på sociale medier

Efter sigende skulle Ronaldo også være frustreret over kvaliteten af sine holdkammerater. Eurosport skrev tirsdag, at Ronaldo selv har et ønske om at skifte tilbage til Real Madrid.