Det var noget af en overraskelse, da Edinson Cavanis far fortalte, at hans søn ikke længere var glad for at være i England, da han ønskede at være tættere på familien, hvorfor et skifte til Boca Juniors var oplagt.

LÆS OGSÅ: AC Milan stiller med svækket trup i United-opgør

Dette blev Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær bedt om at kommentere på, da han holdt pressemøde forud for kampen mod AC Milan, som De Røde Djævle møder i Europa League torsdag aften.

Han fortæller, at man er meget glade for at have Edinson Cavani i Manchester United, selvom han måske ikke har fået den mængde spilletid, han havde håbet på.

“Ud fra mit dårlige portugisisk og hans bedre engelsk forstår jeg, at han er stolt af at spille for Manchester United, og han vil altid give sit bedste, så længe han er her. Det kan være længere end denne sæson, men en beslutning er ikke taget.”

“Vi vidste, at han ikke ville kunne spille alle kampe, fordi han har været ude i lang tid før. Nu skal vi sørge for, at han spiller så meget som muligt frem mod afslutningen af denne sæson, hvor han skal score så meget som muligt.”

“Han kan hjælpe de unge spillere, angriberen og resten af truppen med hans mentalitet.”

LÆS OGSÅ: Solskjær antyder problem med Bruno Fernandes

Edinson Cavanis kontrakt med Manchester United står til at udløbe til sommer, men der skulle angiveligt være indskrevet en option, der giver United muligheden for at forlænge med Cavani i yderligere et år, hvis man skulle vælge at aktivere den.