Solskjær taler ud om Pogba-rygte

Mathias Busekist — 16. okt 2020 12:11
TURIN, ITALY - NOVEMBER 07: Paul Pogba of Manchester United gestures during the Group H match of the UEFA Champions League between Juventus and Manchester United at on November 7, 2018 in Turin, Italy. (Photo by TF-Images/Getty Images)

Paul Poga snakkede offentligt om et drømmeskifte til Santiago Bernabeu og Los Blancos.

Hvis man spørger De Røde Djævles træner, er han dog overbevist om, at Pogbas flirteri med Real Madrid bliver ved snakken, og han dermed bliver i United de næste to år.

Det er ikke første gang Pogba snakker om et skifte til Real Madrid, og man tror derfor, at der denne gang er noget om snakken.

Har et år tilbage

Pogba har et år tilbage af sin kontrakt på Old Trafford, men klubben har dog option på et år mere. Paul Pogba og sin agent har begge givet udtryk for, at han ønsker at komme videre.

Paul Pogbas seneste kommentar kom, mens han var afsted med det franske landshold, men Ole Gunnar Solskjær affejer dog rygtet.

"Paul er vores spiller, og han bliver her de næste to år. Jeg er sikker på, at Paul giver 100% for klubben, og vi ønsker også at se hans bedste side, hvilket vi vil fortsætte med i de næste par år."

Problemer i omklædningsrummet

Poga burde være fit for fight, når Manchester United møde Newcastle, hvor de i den grad har brug for oprejsning efter nederlaget mod Tottenham.

Der går dog flere rygter på, at United har problemer i omklædningsrummet efter Tottenham-nederlaget, men det skulle Bruno Fernandes have afvist.

"Bruno adresserede rygterne, og han kom med et fint svar. Vi står sammen som en enhed. Vi kan ikke lade eksterne personer skaber splid i truppen. De ønsker at skabe splid, men det kommer ikke til at ske."

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere