Der skal først og fremmest spilles en Champions League-semifinale mellem Manchester City og Paris Saint-Germain, men dernæst står den på Europa League, hvor mange ser frem til at se opgøret mellem Manchester United og Roma.

LÆS OGSÅ: Solskjær er meget begejstret for United-profil: Han er blevet mere moden

De Røde Djævle har allerede formået at smide Romas Serie A- kolleger ud, ligesom de også formåede at besejre Granada. Roma har dog ikke haft nogen nem tur til finalen, da de bookede billetterne til semifinalen ved at slå Ajax ud.

Det er selvsagt ikke den nemmeste opgave, og det er Ole Gunnar Solskjær da også klar oover. Han ved godt, at han og United-drengene får meget at se til, når de tørner sammen med Roma, men han udpeger dog særligt én, som man bliver nødt til pakke ned.

“Roma forsvarer godt, det gør italienske hold altid. De er erfarne, og vi kender alle til Edin Dzeko, der med sin tilstedeværelse gør, at alle bolde i vores felt er farlige,” siger Solskjær til MUTV.

LÆS OGSÅ: Medie: Joan Laporta vil hente Barca-ikon tilbage til klubben

“Vi ser frem til kampen, det er klart. Det er en semifinale og et rigtigt europæisk opgør mod et hold, der også har masser tradition og historie, men vi har gjort det godt imod italienske  hold før. Forhåbentligt kan vi slutte denne sæson med en finale og et trofæ.”