Ole Gunnar Solskjær har givet udtryk for, at han synes, at der var hårdt at komme igennem de sidste minutter af opgøret mellem Manchester United og Aston Villa.

United var foran 2-1, hvilket også endte med at blive kampens resultat. Det kunne dog være endt helt anderledes, for havde det ikke været for et godt indgreb af forsvarsspilleren Eric Bailly, kunne Aston Villa meget vel have udlignet få minutter inden dommerens slutfløjt.

“Eric lavede en fantastisk blokering. Jeg nød ikke de sidste ti minutter. Vi skulle have sluttet kampen på en bedre måde. Det føltes som en pokalfinale, og vi er nødt til spille bedre, når vi er foran,” fortalte Ole Gunnar Solskjær ifølge BBC efter opgøret.

United fik bragt sig selv i front på en scoring af Anthony Martial, som sendte bolden i nettet i slutningen af første halvleg. Det lykkedes dog for Aston Villa at få udlignet ganske kort tid efter, da Bertrand Traore sendt bolden i nettet i det 58. minut.

Tre minutter efter besluttede dommer Michael Oliver at tilkende Paul Pogba et straffespark. Det udnyttede Bruno Fernandes, der fik bragt Manchester United i front med 2-1.

Sejren mod Aston Villa har bragt Manchester United op på samlet 33 point. Det er det samme antal point, som Liverpool har, hvorfor de indtager førstepladsen udelukkende som følge af en bedre målforskel.

“Jeg tror, at ligaen i denne sæson bliver helt tæt. Vi skal bare arbejde videre og forbedre os som hold. Hver gang, du vinder en kamp, tager du endnu et skridt. Du skal bare akkumulere pointene. De tæller alle det samme,” udtalte Solskjær også efter kampen.