Det har ikke just været en fremragende sæson for Southampton. Særligt siden årsskiftet har det været problematisk for dem at levere gode resultater. Det har ført til, at de på nuværende tidspunkt befinder sig på en 13. plads i Premier League.

LÆS OGSÅ: Vil væk: Disse tre storklubber meldes interesserede i David De Gea

Derfor forventes det også, at Southampton-træner Ralph Hasenhüttl vil forsøge at forstærke sin trup, når sommerens transfervindue bliver åbnet efter EM-slutrunden.

The Athletic-journalist Dan Sheldon skriver, at den engelske klub allerede har flere spillere på radaren. Han skriver også, at de har sparet sammen for at kunne spendere en kende mere til sommer. Angiveligt skulle de i høj grad have fokus på at finde to nye forsvarere og en angriber til truppen.

Ydermere skriver han også, at The Saint skulle være opsatte på at gøre lejeaftalen med Evertons Theo Walcott permanent. De holder dog også øje med spillere fra store klubber som Manchester United og Liverpool. I begge klubber er det en spiller med efternavnet Williams, der er på radaren.

I Manchester United drejer det sig om den 20-årige Brandon Williams, der fik sit gennembrud på Old Trafford i sidste sæson, men siden har fået begrænset spilletid. I Liverpool drejer det sig derimod om forsvarer Rhys Williams, som de ønsker at forstærke defensiven med.

Taget Brandon Williams’ situation i betragtning, kan det ikke udelukkes, at det vil lykkes for Hasenhüttl at få lokket spilleren væk fra Manchester United. Det kræver dog, at de to klubber kan blive enige om det økonomiske.

LÆS OGSÅ: Han kan blive Wijnaldums afløser i Liverpool

Desuden har Rhys Williams også været god til at overbevise skeptikere om, at han har, hvad der skal til. Derfor virker det heller ikke helt urealistisk, at han enten kan lejes eller købes til sommer.