I en aften, hvor spændingen var til at føle på Stade Auguste-Delaune, leverede Mohamed Daramy en præstation, der vil blive husket længe af Reims’ fans.

Fredag aften stod han i spidsen for Reims’ 2-1 sejr over Strasbourg i Ligue 1, en kamp, der cementerede Reims’ position i toppen af ligaen.

Reims, der kom fra to nederlag i træk, havde brug for en sejr for at holde sig i kampen om de øverste placeringer. Daramy, der var med fra start, spillede en nøglerolle i denne vigtige kamp.

Allerede efter ni minutter satte han sit præg på kampen. Efter en høj presfase modtog Daramy bolden i venstre side af feltet, driblede mod baglinjen og serverede en præcis aflevering til Amir Richardson, som med et knaldhårdt skud sendte bolden op under overliggeren.

Men Daramy var langt fra færdig. Tre minutter før pausen blev han sendt afsted mod Strasbourgs mål. Efter at have rundet målmanden, blev hans afslutning tacklet i mål af en forsvarsspiller. Dette bragte Reims på 2-0, en føring de formåede at holde på trods af Strasbourgs reducering i de sidste minutter af kampen.

Daramy, der blev skiftet ud efter 78 minutter, kunne fra sidelinjen se sit hold kæmpe bravt for at bevare deres føring. Strasbourg formåede at reducere med to minutter tilbage, men Reims holdt stand og sikrede sig tre vigtige point. Med denne sejr forbliver Reims på en flot femteplads i ligaen med 23 point, mens Strasbourg ligger på en 14. plads.