Den tidligere Liverpool-angriber Stan Collymore mener, at Manchester United har betalt alt for meget for forsvarsspilleren Harry Maguire.

Manchester United betaler cirka 650 millioner kroner i overgangssum for at købe forsvarsspilleren Harry Maguire fri af Leicester. Det er 30-40 millioner kroner mere end, hvad Liverpool betalte for Virgil van Dijk, men englænderen har ikke hollænderens niveau. Det mener i hvert fald den tidligere Liverpool-angriber Stan Collymore. 

Det skriver Business24.dk.

”Manchester United har betalt dobbelt så meget, som han er værd(Maguire). Jeg kan godt lide Maguiere og respekterer ham som en rigtig god spiller og leder, som har en stærk indflydelse i et omklædningsrum. Men den 26-årige er ikke i samme klasse som Virgil van Dijk,” siger han til Mirror. 

”Harry passer på beskrivelsen af en britisk forsvarsspiller med lederevner. Men hvis du vil have ekstraordinær kvalitet for at vinde mesterskabet eller Champions League, så er van Dijk manden, ” pointerer Stan Collymore. 

Liverpool hentede Virgil van Dijk fra Southampton i januar 2018. Stan Collymore mener, at Harry Maguire er blevet solgt til overpris, selv på et marked, hvor de øvrige priser er skudt i vejret for spillere. 

”Hans prisskilt betyder, at han er nu er dyrere end van Dijk, som har været alle pengene værd, og han virker som et billigt køb i dag. Van Dijk kunne blive solgt langt mere i dag. Maguire skal oppe sig og bevise, at han er et lige så godt et køb,” mener Stan Collymore. 

26-årige Harry Maguire har spillet i Leicester siden 2017, hvor han kom til fra Hull City. Den centrale forsvarsspiller har foreløbigt spillet 20 landskampe for England. Han bliver Manchester Uniteds andet nyindkøb til forsvaret, hvor klubben også har hentet højrebacken Aaron Wan-Bissaka for Crystal Palace for cirka 420 millioner kroner.