Raheem Sterling er blevet droppet af den engelske landsholdstræner, efter at angriberen tog halsgreb på Liverpoolspilleren Joe Gomez. Parterne var også i infight i søndagens topkamp i Premier League. 

Da Liverpool og Manchester City spillede topbrag på Anfield i søndags – et opgør som hjemmeholdet vandt med 3-1 – røg Raheem Sterling og Joe Gomez i karambolage i slutningen af opgøret. Og da parterne så mødte op i den engelske landsholdslejr, var der angiveligt stadig frustration at spore hos City-angriberen. Ifølge Sky Sports skulle Raheem Sterling have grinet hånligt af Liverpool-forsvareren i landsholdslejrens kantine og have spurgt Gomez, om han troede, at han var ”the big man now”, hvorefter han tog kvælertag på den 22-årige landsholdskollega. En hændelse, der nu har betydet, at Englands landsholdstræner Gareth Southgate har valgt at droppe Raheem Sterling til torsdagens kamp i kvalifikationen til EM mod Montenegro. 

Liverpools Jordan Henderson skulle ifølge Sky Sports have ageret mægler mellem parterne på telefon, da kamphanerne efterfølgende mødtes for at rede trådene ud. Her skulle Sterling have undskyldt, hvorefter de blev enige om at lægge hændelsen bag sig. Joe Gomez skulle have bedt Gareth Southgate om ikke at droppe Sterling til kampen, men den målfarlige City-spiller må tage til takke med at overvære opgøret fra tilskuerrækkerne på Wembley. 

På Instagram har Raheem Sterling givet en undskyldning til offentligheden for sin rolle i bataljen:  

”Først og fremmest ved alle, hvor meget kampene betyder for mig. Joe og jeg har udvekslet ord og er kommet videre. Vi er i en sport, hvor følelserne løber afsted, og jeg er mand nok til at indrømme, når følelserne har taget overhånd. Vi forstår begge to, at der var tale om en hændelse på 5-10 sekunder. Nu ser vi fremad og skal ikke gøre det her til en større sag end nødvendigt. Lad os fokusere på kampen på torsdag,” skriver den 24-årige City-stjerne.