Christian Nørgaard har overtaget anførerbindet i Brentford efter Pontus Jansson tog tilbage til Malmö FF. Denne forfremmelse har placeret den danske midtbanespiller højere op i klubbens hierarki. Men ifølge holdkammeraten Mathias Jensen, har denne ændring ikke påvirket Nørgaards opførsel på og uden for banen.

Mathias Jensen udtaler: “Det har ikke forandret sig så meget. Han er, som han plejer. Han var også anfører i flere kampe i sidste sæson, når Pontus var ude. Han falder meget naturligt ind i rollen.”

Da han blev spurgt, om han nu har fået mere respekt for Nørgaard, svarede en smilende Jensen: “Nej. Jeg har aldrig haft respekt for ham.”

Han fortsatte dog med at rose Nørgaard for hans lederevner: “Han er god som leder. Han er meget opmærksom på alle sine holdkammerater, og det kan både være, hvis folk skal pilles lidt ned, eller hvis folk render og hænger lidt med hovedet.”

Mathias Jensen understregede også vigtigheden af Nørgaards kommunikationsevner: “Han er god verbalt, og folk lytter, når han taler, og det er vigtigt ved en anfører.”

Brentford har haft en lovende start på den nye Premier League-sæson. I skrivende stund befinder de sig på en flot 8. plads i ligaen.