I den seneste tid har Rasmus Højlund virkelig vist sit værd på fodboldbanen, hvorimod Christian Eriksen har oplevet en større nedtur i sin karriere.

Højlund har for femte Premier League-kamp i træk startet inde og scoret, hvilket understreger hans fremragende form.

Du kan se hans seneste scoring her.

På den anden side har Eriksen oplevet det modsatte, idet han for fjerde ligakamp i træk ikke fik spilletid for Manchester United i deres seneste opgør mod Aston Villa.

Denne udvikling markerer en betydelig ændring i Eriksens situation i klubben, hvor han tidligere var en fast del af startopstillingen under Erik ten Hag.

Nu er det unge Kobbie Mainoo og den brasilianske Casemiro, der har overtaget pladserne på midtbanen efter henholdsvis et gennembrud og et comeback fra skade.

Dette har placeret Eriksen i en position, hvor han overvejende har været på bænken, hvilket har ført til spekulationer om hans fremtid i klubben. De seneste rygter antyder, at Manchester United overvejer at sælge ham til sommer.

Mens Højlund nyder succes og anerkendelse, står Eriksen over for usikkerhed om sin fremtid hos De Røde Djævle. Denne kontrast mellem to danske spilleres nuværende situationer i Premier League illustrerer, hvor hurtigt tingene kan ændre sig i fodboldens verden.

Højlund er fremtidens stjerne, mens Eriksens stjerne er falmet.

Christian Eriksen har i sin karriere scoret nogle flotte mål. Dem fortæller han om her.