Manchester United har truffet en afgørende beslutning efter deres nylige nederlag til Arsenal i Premier League.

Nederlaget betyder, at holdet ikke længere har mulighed for at ende i top fem denne sæson, efter at Tottenham sikrede sig en sejr mod Burnley.

Resultatet efterlod ikke kun deres fans skuffede, men satte også yderligere pres på træner Erik ten Hag, som måtte undvære nøglespillere som Bruno Fernandes og Marcus Rashford på grund af skader.

Den manglende tilstedeværelse af disse nøglespillere var tydelig, hvilket gjorde det nemmere for Arsenal at sikre sig tre point.

På trods af flere skader på forsvarsspillere som Harry Maguire, Raphael Varane, Lisandro Martinez, Victor Lindelof og Tyrell Malacia, er der stadig håb om, at Maguire kan blive klar til den kommende FA Cup-finale mod Manchester City den 25. maj.

Det skriver Manchester Evening News.

Inden det vigtige opgør mod City på Wembley har United kampe mod Newcastle og Brighton, hvor de håber at sikre en europæisk kvalifikationsplads enten via ligaen eller ved at vinde FA Cuppen.

For at holde fokus på den vigtige kamp har Uniteds ledelse valgt at aflyse den planlagte afslutningsmiddag for sæsonen, som skulle have fundet sted den 20. maj. Klubben udtaler, at man ønsker at undgå distraktioner inden den betydningsfulde finale ugen efter.

Denne strategiske ændring i klubbens planer viser et klart ønske om at prioritere sportslige præstationer frem for sociale arrangementer i en kritisk tid af sæsonen.