Den tidligere professionelle fodboldspiller Peter Graulund har for nylig lidt et juridisk nederlag i Østre Landsret.

Efter at have tabt sin sag i byretten, har Graulund nu også fået afvist sin appel i landsretten. Sagen drejer sig om Graulunds fyring fra streamingtjenesten Viaplay, hvor han var ansat som fodboldekspert.

Graulund blev oprindeligt fyret i efteråret 2020, efter det kom frem, at han havde deltaget i agentarbejde uden at have indgået en aftale herom med Viaplay.

Han havde blandt andet været involveret i kontraktforhandlinger for spillere som Marcus Hannesbo hos AaB og Magnus Kofod hos FC Nordsjælland. Dette agentarbejde blev betragtet som uforeneligt med hans rolle hos Viaplay.

I retssagen krævede Graulund en kompensation på ni måneders honorar, svarende til 814.000 kr., plus renter.

Dette beløb blev dog afvist af retten.

I stedet står Graulund nu over for en potentiel regning på over en halv million kroner i omkostninger for både byretten og landsretten.

Derudover går han glip af en tilbudt kompensation på omkring 250.000 kr. fra Viaplay, som han afviste i håb om en større erstatning.

Til trods for dette juridiske tilbageslag, har Graulund dog fået tildelt 148.000 kr. i manglende betaling fra perioden under corona-pandemien, hvor han midlertidigt stoppede med at fakturere for sit arbejde.