Erik ten Hag har store planer for det kommende transfervindue, der også bliver hans første som Manchester United-træner.

Siden det blev offentliggjort, at den hollandske Erik ten Hag overtager rollen som træner i Manchester United, er et utal af spillere blevet kædet sammen med den engelske klub.

LÆS OGSÅ: Her er Xavis plan: Vil hente to spillere og skabe ny angrebstrio

En af dem, er den 22-årige Darwin Nunez, der for tiden tørner ud for Benfica. Efter sigende skulle Ten Hag være stor fan af den unge uruguayanske offensivspiller.

Derfor har Manchester United også været i dialog med Nunez, men dette har ikke ført noget med sig. Ifølge RMC Sport har Benfica-angriberen nemlig valgt at afvise et skifte til Old Trafford denne sommer.

Hertil har han efter sigende også afvist et tilbud fra Newcastle, da han udelukkende er interesseret i at forlade portugisiske Benfica til fordel for en af Europas klare topklubber.

Og dette skulle han også have rig mulighed for at gøre, da han har formået at gøre sig selv positivt bemærket i denne sæson, hvor han har været yderst effektiv foran målet.

Han har nemlig formået at bidrage med intet mindre end 34 mål og 4 oplæg på tværs af 41 kampe. Hovedparten af målene er scoret i den portugisiske liga, men han har også scoret 10 mål i Champions League.

LÆS OGSÅ: Storklub favoritter til at hente Sadio Mané

Det er særligt den store effektivitet foran målet, der har fået Ten Hag til at rette blikket mod Nunez, men det ser ud til, at hollænderen får glæde af det.