Erik ten Hag har flere transfermål for denne sommer, efter at have taget over i Manchester United. Et af disse transfermål er Ajax-kantspiller Antony.

Den hollandske træner skulle være stor fan af Antony, som han har arbejdet sammen med i sit tidligere job som Ajax-træner. Derfor skulle han også være ivrig efter at hente ham til Manchester United.

– LÆS OGSÅ: Darwin Nunez enig med Premier League-klub

Nu skriver GOAL, at der er fremgang i forhandlingerne, og at de skulle nærme sig enighed. Derfor er der meget, der tyder på, at den blot 22-årige brasilianer er på vej til Old Trafford.

Ifølge GOAL er hans repræsentanter nemlig allerede ankommet til Europa, hvilket de er med det formål at fremskynde og potentielt også afslutte forhandlingerne med Manchester United.

I og med, at den unge kantspiller har kontrakt med Ajax frem til juni 2025, er De Røde Djævle nødt til at købe ham fri. Og det ser ud til, at det netop er, hvad de har i sinde at gøre.

GOAL har en forventning om, at hans fremtid vil blive afgjort i løbet af de næste par dage. Ender han på Old Trafford, forventes det, at den engelske klub betaler omtrent 60 millioner euro for ham.

– LÆS OGSÅ: Richarlison vil til én af disse 3 klubber

Det er en del mere, end Transfermarkt mener, at han er værd. De har nemlig værdisat ham til cirka 35 millioner euro.