Erik ten Hag og co. er fortsat på jagt efter en permanent afløser for Cristiano Ronaldo, der har forladt den engelske klub.

I sin jagt på en ny angriber, har Erik ten Hag hentet Wout Weghorst til klubben. Her er der dog tale om en kort lejeaftale, der kun løber frem til sommer.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil hente italiensk stjerne i Kessie-byttehandel

Når sæsonen er slut, ønsker Ten Hag at foretage yderligere indkøb. Han har nemlig et stort ønske om at hente en mere permanent afløser for Cristiano Ronaldo.

I denne forbindelse er den engelske klub blevet kædet sammen med en lang række spillere. Ifølge Daily Mail skulle Ten Hag og co. dog have udset sig Benfica-stjernen Goncalo Ramos.

Ramos er blevet et prioriteret transfermål for den engelske klub, efter sine flotte præstationer for både klub og landshold i denne sæson.

Han gjorde sig især bemærket, da han scorede et hattrick for det portugisiske landshold, da de tørnede sammen med Schweiz under VM i Qatar.

LÆS OGSÅ: Upamecano hylder Barca-stjerne: Sværeste angriber, jeg har mødt

Det lyder dog, at han ikke er den eneste spiller, der er med på listen over potentielle afløsere for Ronaldo. Ifølge flere britiske medier skulle United nemlig også have et godt øje til Napolis Victor Osimhen.