Den evigt populære Thomas Frank lagde ikke fingre imellem i et hudløst ærligt interview efter kampen.

Hele Danmarks Thomas Frank har for alvor bidt sig fast på alles læber med hans fortrinlige præstationer i spidsen for danskerklubben Brentford.

Og så sent som i går trak de sig sejrsrigt ud af opgøret mod Chelsea, hvor de rejste hjem med en 2-0 sejr i bagagen.

Kampen, der blev åbnet med et selvmål af Cesar Azpilicueta, blev senerehen fulgt op med et mål af Bryan Mbuemo, inden dommeren fløjtede af.

Det betyder, at Brentford i skrivende stund nu ligger på en 9. plads i Chelseea, hvor de er svimlende otte point foran Chelsea.

Men selvom spillet på banen trak et hav af overskrifter, så har et overraskende interview med Thomas Frank sidenhen løbet med alle overskrifterne.

Efter kampen lagde Thomas Frank heller ikke skjul på, at Lampard og co. havde tabte kampen, inden den overhovedet var startet.

Det skriver Sportbible.

Den danske træner, der i de seneste år har været kædet sammen med flere klubber i Premier League, men stadig står i spidsen for Brentford, sagde, at han var glad for, at Lampard udviste respekt.

“Selvfølgelig er man glad for, at de viste os så meget respekt, men jeg var overrasket,” sagde han ifølge Sportbible.

Lampard stillede med Enzo Fernandez, Mateo Kovacic, N’Golo Kante og Conor Gallagher på midtbanen, mens Raheem Sterling var den eneste offensive spiller på banen.

I stedet befandt både Christian Pulisic, Joao Felix, Mykhailo Mudryk, Hakim Ziyech, Noni Madueke og Pierre-Emerick Aubameyang sig på bænken.

Og da startopstillingen så dagens lys, haglede kritikken ned over den på de sociale medier:

“Frygtelig startopstilling. Hvorfor er han besat at spille med kun én angrebsspiller? Vi spiller mod Brentford hjemme,” skrev en bruger, mens en anden heller ikke lagde fingre imellem:

“Negativ taktik, forkert opstilling, og spiller uden angribere i starten af kampen. Jeg ved, at vi klarede os dårligt med Graham Potter, men dette er et niveau under. Jeg vil altid støtte Chelsea, men det er deprimerende”.