Den tidligere Bayern München-træner Thomas Tuchel er interesseret i at vende tilbage til Premier League, og et muligt job hos Manchester United synes at være en attraktiv mulighed for den erfarne tyske træner.

Efter en skuffende sæson i Bundesligaen, hvor Bayern München sluttede på tredjepladsen, er Tuchel ivrig efter at genoptage sin karriere i England.

Det skriver GiveMeSport.

Tuchel, som tidligere har stået i spidsen for både Paris Saint-Germain og Chelsea, har endnu ikke modtaget nogen henvendelser fra hverken Manchester United eller Chelsea, selvom rygterne om hans tilbagevenden til Premier League florerer.

Den 50-årige træner blev afskediget fra Bayern München efter en sæson præget af manglende sammenhæng i spillertruppen og en pragmatisk spillestil, som ikke faldt i god jord hos klubbens ledelse.

I Chelsea blev Tuchel betragtet som en taktisk mester og var populær blandt klubbens fans, især efter at have ført holdet til sejr i Champions League i 2021. Selvom Chelsea i øjeblikket er på udkig efter en ny manager efter afskeden med Mauricio Pochettino, er der ingen tegn på, at de har kontaktet Tuchel om en mulig tilbagevenden.

Manchester United står overfor usikkerheder omkring deres nuværende træner, Erik ten Hag, hvis fremtid i klubben er i tvivl. Ifølge rapporter vil Ten Hag modtage en afgørelse om sin fremtid efter FA Cup-finalen mod Manchester City.

Blandt de potentielle kandidater til at overtage jobbet i Manchester United nævnes udover Tuchel også Kieran McKenna, Roberto de Zerbi og Mauricio Pochettino.

Hvis Manchester United skulle vælge Tuchel som deres næste træner, ville det være et forsøg på at bringe stabilitet og taktisk dygtighed til holdet, som har oplevet op- og nedture i de seneste sæsoner. Tuchels erfaring fra flere topklubber og hans evne til at levere resultater på højt niveau gør ham til en attraktiv kandidat for de røde djævle.