Manchester United bør gøre alt for at hente den nuværende Manchester City-stjerne Sergio Agüero til klubben. Han kan bryste sig af at være den mest scorende spiller i Manchester Citys historie. Til sommer er det dog slut, efter at han i ti sæsoner har tørnet ud for den blå del af Manchester.

LÆS OGSÅ: Scholes: “Jeg føler han nok fortjener kontraktforlængelsen”

Der er allerede blevet sat gang i et hav af spekulationer om, hvor den 32-årige stjerne skal spille fra næste sæson. Han er blandt andet blevet sat i forbindelse med klubber som Chelsea og FC Barcelona.

Men hvis det står til den tidligere Premier League-profil Robbie Savage, så bør Manchester United gøre, hvad de kan for at bringe ham over til den røde del af byen.

“Hvis Manchester United kommer og kalder, hvorfor skulle han så ikke hoppe på muligheden?” lyder det fra ham til Football365, og følger op med:

“Jeg ville gøre alt for at hente Agüero.”

Derudover kommer han også ind på, at han ikke mener, at det er sandsynligt, at de kan hente hverken Erling Haaland eller Harry Kane denne sommer.

“For alt deres tiltrækningskraft, så er der ingen garantier for, at United kan købe Erling Haaland eller Harry Kane denne sommer,” siger han.

LÆS OGSÅ: Storklub viser interesse: Manchester United prissætter Eric Bailly

“Så hvorfor tøve, når den bedste Premier League-afslutter af alle er derude?” tilføjer han.