Kevin Campbell, der tidligere har spillet i Arsenal, mener at knapt halvdelen af Londonklubbens trup bør skiftes ud. 

Der skal skiftes stort ud i Arsenals trup, hvis The Gunners skal tilbage i den absolutte top i engelsk fodbold. Det mener i hvert den 49-årige Kevin Campbell, der engang huserede i angrebet for Londonklubben. 

Arsenal tabte onsdag 3-1 til Wolverhampton, som var det tredje nederlag i de seneste fire kampe i Premier League, og Unai Emerys tropper er dumpet ned på en femteplads. 

”Jeg mener, at der er nok er 10 spillere i Arsenal, som ikke er gode nok(til at spille i klubben),” siger Campbell til TalkSPORT i et interview, som Goal har gengivet. 

”Jeg bebrejder ikke bare Mustafi for, hvad der skete mod Crystal Palace(Arsenal tabte opgøret på Emirates med 3-2), da jeg mener, det var hele holdets skyld, selvom han begik en fejl.”

”Der er 10 spillere, som Arsenal virkelig bør sørge for at slippe af med,” gentager han. Hvilke spillere, han her tænker på, kommer han dog ikke ind på. 

Men Kevin Campbell vil dog gerne antyde, at der er stjernespillere, som ikke kan være deres præstationer bekendt og som ikke skal skånes blot fordi, de har et stort navn. 

”Jeg mener ikke, at tilhængerne bør lade sig narre af, hvilke navne der står på spillernes trøjer. De skal i stedet forholde sig til, hvordan spillerne præsterer på banen og deres lyst til at spille for klubben. Det var måske ikke verdensklassespillere, men vi (Arsenal) tabte til Wolves, og ikke mange kendte navnene på mange af deres spillere, da sæsonen begyndte.”

Arsenal har stadig mulighed for at hente et trofæ i denne sæson. Klubben møder Valencia i semifinalen i Europa League. Hvis Arsenal misser top-4 i Premier League, kan klubben stadig spille sig i Champions League, hvis de henter Europa League-trofæet.